studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
AMIR i
 DVOJAC NIHADA
Šemsa Suljaković
Novina i Bihać 04
Sandi Cenov
Le CINEMA
Ivana Jordan
Smotra BiH folklora
TOŠE PROESKI
Tijana DAPČEVIĆ
Koncert 11 najboljih
D&D -Detektor laži
Fuad A.Seferović
Mjuzikl Ivane Dolić
M.Serbezovski
BARUNI
KARMA - exclusive
Jacques i Colonia
Novina i Mostar 04.
Čola-Moja draga
Aca Lukas-novi CD
Marijan Novina
Z. Čolić i Čarolija
Spot Grupe 187
Colonia u Bratislavi
Come back C-YA
Ž. Joksimović i D. Đokić
Huse Osmanagić
Ana Stanić
187 & SEX
Šekib Mujanović
Juice
Teodora
Zdravko Čolić
DEJAN CUKIC
Grupa DnD
GRUPA 187

HANA JUSIĆ

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamović
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

Exclusive za MissUna

 

 

 
   TONY CETINSKI PREDSTAVIO NOVI ALBUM „BUDI UZ MENE“

 

  Zagreb, 11.11.2005.- U dvorani Multimedijskog centra u Zagrebu jučer, u četvrtak, 10. studenoga u 20 sati održana je koncertna promocija novog albuma „Budi uz mene“ Tonyja Cetinskoga. Tony Cetinski se tom prigodom predstavio ne samo kao glazbenik već i kao vrsni zabavljač.
   Scenarij za taj spektakularni događaj Tony je osmislio osobno, a da je u tome bio uspjeąan svjedočila je publika koja često je pljeskom nagradila Tonyja i njegove goste.
   Branko Paić, direktor Hit Recordsa tom je prigodom Tonyju uručio zlatnu ploču za ukupnu prodaju albuma „A sada..“.
    I novi album „Budi uz mene“ zasigurno će osvojiti mnoge trofeje i nagrade. To pokazuju prvi rezultati s tržišta. U prvih desetak dana prodana je naklada od 5.000 komada CD-a, s čime se danas u Hrvatskoj mogu pohvaliti malobrojni izvođači.
   Koncert je izazvao veliki medijski interes. Izravno su ga, uz TV Z1, prenosile 15 televizijskih i 25 radijskih postaja, a događaj su zabilježile i kamere Nove TV i RTLa , te mnoštvo novinara i fotoreportera.
   Promociji su među ostalim uzvanicima prisustvovali i kolege pjevači Nina Badrić, Vesna Pisarović, Miroslav Rus, Baruni, Jelena Radan i Darko Bakić (Buđenje).
 

     TONY CETINSKI:
     
U prodaji novi album BUDI UZ MENE
   Zagreb, 25.10.2005.-Od objavljivanja albuma A sada ... (Hit Records 2003) Tony Cetinski osvaja priznanja i pohvale kako publike i slušatelja tako i glazbene struke.
   Hitom Budi uz mene osvaja nagradu glazbenih urednika na 8. Hrvatskom radijskom festivalu (Šibenik 2004).
   Ista pjesma proglašena je najizvođenijom skladbom u 2004. godini na osnovi skoro 8 milijuna prijavljenih izvedbi skladbi na TV i radijskim postajama. ( http://croatian-radio.info /  Top 50 skladbi), dok je 4. po redu pjesma Blago onom tko te ima . U kategoriji najizvođenijih glazbenika Tony je zauzeo 3 mjesto (ispred njega su samo Oliver Dragojević i Nina Badrić).
  Na 9. Hrvatskom radijskom festivalu u Trogiru Tony je za skladbu Kad bi dao Bog„ također osvojio nagradu glazbenih urednika.
  Pjesma osvaja vrhove top ljestvica te je Tony Cetinski proglašen apsolutnim rekorderom hrvatske nacionalne top liste HR TOP 20 (12 tjedana br.1)
  Hit Records je ponosan što može najaviti Tonyjev drugi album za našu tvrku.
  Skladba koja najavljuje izlazak novog albuma je Čovjek od leda s kojom je Tony nastupio na festivalu Sunčane skale (Herceg Novi 2005) i osvojio drugo mjesto i Prinčevu nagradu.
  Album nosi naziv BUDI UZ MENE, a u trgovinama se pojavio 25. listopada. Na albumu se nalazi ukupno 15 pjesama (12 plus tri dueta)

1. ČOVJEK OD LEDA
2. ŠTO SI TI MENI
3. KAD BI DAO BOG
4. TI SI NAJBOLJE
5. PRAVA LJUBAV
6. SVE JE DOBRO KAD SI TU
7. ONAJ TKO TE LJUBI SRETAN JE
8. SVE JE S TOBOM NAPOKON NA MJESTU
9. ZNAJ DA BIT' ĆU TU
10. BUDI UZ MENE
11. TLO POD NJENIM NOGAMA
12. NEKA TE ODVEDE

bonus tracks
13. LAGALA NAS MALA feat. Toąe Proeski
14. OPROSTIJA BI SVE feat. Buđenje
15. SIGURNI feat. Erato

  Miro Buljan autor glazbe i Nenad Ninčević autor tekstova su autorski dvojac koji već dulje vrijeme uspješno surađuju s Tonyjem pa su lavovski dio posla odradili i na ovom projektu. Miro Buljan je uz glazbu napisao i tri teksta (Što si ti meni, Prava ljubav i Sve je s tobom napokon na mjestu), jedan tekst potpisuje Antonija Šola (Znaj da bit ću tu) , a Ante Pecotić se pojavljuje kao kompletan autor skladbe Tlo pod njenim nogama. Miro Buljan je glazbeni producent i supervizor cijelog albuma.
  Na albumu se kao bonus tracks nalaze i i tri vrlo uspješna dueta koje je Tony rado otpjevao sa svojim kolegama (Toše Proeski, Buđenje i Erato).
  Čovjek od leda skladba je koja ovih dana osvaja eter radijskih postaja, u tijeku je snimanje video broja, medijska promocija albuma je u punom jeku, a službena promocija odrľžat će se 10. studenog. U pripremi su i koncerti, pa Tonyja očekuje puno posla u slijedećem razdoblju.
 

 
 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t