studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
AMIR i
 DVOJAC NIHADA
Šemsa Suljaković
Novina i Bihać 04
Sandi Cenov
Le CINEMA
Ivana Jordan
Smotra BiH folklora
TOŠE PROESKI
Tijana DAPČEVIĆ
Koncert 11 najboljih
D&D -Detektor laži
Fuad A.Seferović
Mjuzikl Ivane Dolić
M.Serbezovski
BARUNI
KARMA - exclusive
Jacques i Colonia
Novina i Mostar 04.
Čola-Moja draga
Aca Lukas-novi CD
Marijan Novina
Z. Čolić i Čarolija
Spot Grupe 187
Colonia u Bratislavi
Come back C-YA
Ž. Joksimović i D. Đokić
Huse Osmanagić
Ana Stanić
187 & SEX
Šekib Mujanović
Juice
Teodora
Zdravko Čolić
DEJAN CUKIC
Grupa DnD
GRUPA 187

HANA JUSIĆ

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamović
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

Već na početku Dore 2006. glasovi za Lanu (exclusive javlja: Dijana Tičić)

 
      LANA JURČEVIĆ osvojila
najveći broj glasova publike!
 
  Zagreb, 01.03.2006.- Izvođenjem prvih 16 pjesama sinoć je u Kristalnoj dvorani hotela 'Kvarner' u Opatiji počela Dora 2006. - izbor hrvatske pjesme predstavnice na natjecanju za Pjesmu Eurovizije ove godine u Ateni.
  Ulazak u završnu večer koja će se održati u subotu, 4. ožujka. zaslužilo je osam pjesama na temelju 50 posto glasova prosudbene komisije i 50 posto putem telefonskog glasovanja televizijskih gledatelja.
  Skladba „Najbolja glumica“ koju je izvela Lana Jurčević dobila je najveći broj glasova publike a u ukupnom poretku je na trećem mjestu. Glazbu i tekst napisala je Milana Vlaović, stalna Lanina suradnica a aranžman potpisuje znalac tog posla, Ante Pecotić.

 


  Lani želimo uspješan finalni nastup i puno bodova!!!
  Lana Jurčević rođena je 07.11.1984 u Zagrebu. Cijeli njen život bio je obilježen glazbom, bilo da se radilo o pjevanju ili plesu, ali ritam i melodija uvijek su živjeli u njoj.   Kako je Lana iz glazbene obitelji, zvukovi klavira i pjesme bili su uvijek prisutni u njezinoj kući. U zadnjem razredu gimnazije, planovi su postajali sve ozbiljniji. Polako se ostvarivala suradnja sa poznatim hrvatskim menagerom Edwinom Softićem koji je svoj zanat i iskustvo sticao godinama i prije Lane, uspostavivąi i surađujući sa mnogim imenima poput Tajči, Danijele, Severine, Vesne Pisarović... Milana Vlaović, također autorica sa iskustvom i hitovima iza sebe upoznaje Lanu i svi zajedno odlučuju pokrenuti taj projekt. U nekoliko mjeseci album se uspješno snimio i sve je bilo spremno za prezentaciju pjesama i same Lane.
  Promocijom svog prvog albuma, u kristalnoj dvorani poznatog zagrebačkog hotela, Lana se u punom svjetlu predstavila medijima koji su to sve popratili i eminentnim ljudima iz tog svijeta. Mnogi su planovi pred njom, od glazbe za koju kaže da je njezina prva ljubav do svog obrazovanja, zbog kojeg je i upisala Fakultet političkih znanosti, smjer novinarstvo.
  Zapažene uspjehe Lana je postigla na Hrvatskom radijskom festivalu 2004. sa skladbom „Odlaziš“ i „Ovo nije istina“ koju je izvela 2005. godine. Lana će uskoro objaviti i svoj drugi album.

 
 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t