studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
AMIR i
 DVOJAC NIHADA
Šemsa Suljaković
Novina i Bihać 04
Sandi Cenov
Le CINEMA
Ivana Jordan
Smotra BiH folklora
TOŠE PROESKI
Tijana DAPČEVIĆ
Koncert 11 najboljih
D&D -Detektor laži
Fuad A.Seferović
Mjuzikl Ivane Dolić
M.Serbezovski
BARUNI
KARMA - exclusive
Jacques i Colonia
Novina i Mostar 04.
Čola-Moja draga
Aca Lukas-novi CD
Marijan Novina
Z. Čolić i Čarolija
Spot Grupe 187
Colonia u Bratislavi
Come back C-YA
Ž. Joksimović i D. Đokić
Huse Osmanagić
Ana Stanić
187 & SEX
Šekib Mujanović
Juice
Teodora
Zdravko Čolić
DEJAN CUKIC
Grupa DnD
GRUPA 187

HANA JUSIĆ

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamović
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

Exclusive za MissUna: Kristina Krajna

Koncerti velikih imena po Jadranskoj obali

 

Humanitarne aktivnosti Tonya Cetinskog
400 kompjutera
za 400 obitelji

   Spektakularni humanitarni koncert Tonya Cetinskog pod nazivom „Najbolje od nas“ koji je održan u Umagu 16.07.2004., ostvario je i više od očekivanog. Sakupljen je novac za kupnju 400 kompjutera za 400 obitelji sa osmero i više djece, te im je osigurana godina dana besplatnog korištenja interneta i edukacijski softveri. „Najbolje od nas“ doživjet će svoje audio i DVD izdanje već ovu jesen, što mnogi s nestrpljenjem očekuju, nakon odličnih kritika, a Tony nastavlja svoju turneju po Jadranu.
 
KONCERT DADE TOPIĆA I LEGENDI NA HVARU
  Nakon Tonya i njegovog koncerta u Umagu, najavljujemo Vam još jedan veliki koncert. Naime, Dado Topić održat će veliki promotivni koncert „Apsolutno sve“ 10.08.2004. na Hvaru – Veneranda, s početkom u 21:30 sati. Pripreme za ovaj veliki koncert započinju već 05. kolovoza. Uz Dadu Topića te večeri na Hvaru nastupit će i njegov 10-tero člani bend, kojeg sačinjavaju legendarna imena kao što su Kornelije Kovač na klavijaturama (Korni grupa), Vedran Božić (el. i ak. gitara) i Ratko Divjak (bubnjevi) iz legendarne grupe Time, Branimir Bogunović – Pif (el. i ak. gitara), Henri Radanović (el. bas gitara), Ivo Popeskić (klavijature i synthesizer), Marko Lazarić (bubnjevi i perkusije). Osim hita „Apsolutno sve“ koji se nalazi na apsolutno svim top listama radio postaja, te ostalih pjesama sa novog albuma, na koncertu će biti pravo zadovoljstvo čuti i neke od starih hitova kao đto su “Da li znađ da te volim“, „Makedonija“, „Bit ćemo zajedno“...
  Velika produkcija, orkestar pod ravnanjem Alana Bjelinskog, te snimanje DVD-a i CD-a, dovoljni su razlozi da ne propustite ovaj koncert.
 
 
Vlatko Stefanovski dovodi svjetska imena
 Vlatko Stefanovski (poznat po svojoj nevjerovatnoj tehnici sviranja gitare, pojavljuje se kao gost na posljednja dva Gibonnieva albuma i velikim koncertima sa svjetskim glazbenicima kao što su Manu Katche, Pino Paladino, Toni Levin i dr. Do sada je izdao 23 albuma, a njegovi posljednji radovi obuhvaćaju glazbu za filmove, kazalište i balet...) i Miroslav Tadić (prema uglednom američkom časopisu „Guitar Player“ slovi za jednog od 30 najorginalnijih gitarista svijeta, surađivao je sa velikim brojem glazbenika iz cijelog svijeta, među kojima je Jack Bruce, Joachim Kuhn, Maria Joao, Placido Domingo, te gitaristi Vlatko Stefanovski, David Torn i Dušan Bogdanović. Ove godine započeo je i suradnju sa glumcem Radom Šerbedžijom i gitaristom Andy Summers – Police. Rasprodali su prvi dio turneje diljem naše obale. Koncert u Dubrovniku je zbog velikog interesa publike preseljen iz Kneževih dvora u Tvrđavu Revelin, a i za koncerte u Trogiru i Zadru tražila se karta više. Koncerti u Hvaru i Šibeniku, također su već sada rasprodani, a ulaznice za ostale gradove na turneji odlično se prodaju. Na koncertima u Dubrovniku i Zadru gost je bila Jelena Radan, a s njima će nastupiti i na koncertima u Zagvozdu, Splitu, Opatiji, Puli i Rovinju.

30. srpanj (petak) Šibenik – kazalište
31. srpanj (subota) Hvar – Crkva
01. kolovoz (nedjelja) Zagvozd – Trg Glumaca
02. kolovoz (ponedjeljak) Makarska – Kino
06. kolovoz (petak) Senj – Discoteca Magnus
07. kolovoz (subota) Krk – Dvori
08. kolovoz (nedjelja) Labin - Amfiteatar
09. kolovoz (ponedjeljak) Pula – Kaštel
10. kolovoz (utorak) Rovinj – SV. Eufemija
11. kolovoz (srijeda) Opatija – Ljetna pozornica
 

 

Hit records - Avenija Dubrovnik 15, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Tel. 00385-1-6550-580,  Fax. 00385-1-6550-375, Mobitel 00385-98-1664-225
e-mail:
kristina.krajna@hitrecords.hr

 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER
 

  always exclusive studio 2t