studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com

Promocije novih nosača zvuka

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
AMIR i
 DVOJAC NIHADA
Šemsa Suljaković
Novina i Bihać 04
Sandi Cenov
Le CINEMA
Ivana Jordan
Smotra BiH folklora
TOŠE PROESKI
Tijana DAPČEVIĆ
Koncert 11 najboljih
D&D -Detektor laži
Fuad A.Seferović
Mjuzikl Ivane Dolić
M.Serbezovski
BARUNI
KARMA - exclusive
Jacques i Colonia
Novina i Mostar 04.
Čola-Moja draga
Aca Lukas-novi CD
Marijan Novina
Z. Čolić i Čarolija
Spot Grupe 187
Colonia u Bratislavi
Come back C-YA
Ž. Joksimović i D. Đokić
Huse Osmanagić
Ana Stanić
187 & SEX
Šekib Mujanović
Juice
Teodora
Zdravko Čolić
DEJAN CUKIC
Grupa DnD
GRUPA 187

HANA JUSIĆ

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamović
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna

Ekskluzivno sa promocije CD-a Zlatka Mandića

        Zvijezda je "rođena"
  
Bihać, 11.10.2003.- Prva promocija nosača zvuka i prve ovacije za mladog pjevača Zlatka Mandića u bihaćkoj diskoteci MADONA. Oduševljena publika pjevala je zajedno sa novom zvijezdom bh-zabavne estrade. Zvijezda je rođena i Zlatku se već sada može nagovijestiti blistava pjevačka karijera. Mlad, šarmantan, sa dobrim stajlingom, sa lakoćom uspostavlja kontakt sa publikom, a uz to ima odlične-pjevne pjesme, podsjeća na Deena na početku karijere. Ovom promocijom Zlatko je praktično napravio velik korak  na domaćoj muzičkoj sceni, mada je već zapažen ljetos  na Bihaćkom festivalu, na kojem je s pjesmom BABY osvojio  nagradu Najbolji debitant. Nakon manje pauze, dok se priberu svi početni utisci, Zlatko će nastaviti seriju promotivnih nastupa po BiH i Njemačkoj, jer je to najbolja prilika za razvijanje prisnijih odnosa sa publikom .
  
 
  Fotografije: Zlatko sa Dilvadom Felićem: Kompletan projekat je rađen u muzičkoj majstorskoj radionici Dado-music, pa se Dilvad i u ovom slučaju pokazao kao nezamjenjiv hitmejker. Desno: publika je pjevala zajedno sa Zlatkom
       
  Desno su judo-trener i selektor Fikret Bečić Fićo i Munib Čavkić-Denjo. Denjo je majstor multimedije, a njegova firma VISION već je izbacila nekoliko odličnih muzičkih video-spotova . Na ovoj promociji on je nasnimao video-materijal za buduće Zlatkove spotove.

 

      
 
 Zlatko se dobro privikao na podjele stotine autograma. Desno: Na promociju je došao i Mirsad Selmanović, ratni komandant 501. slavne.

 
 
Zlatko Mandić - Šampion u plesovima, postaje i muzička zvijezda
   U veliku estradnu porodicu zabavne muzike, sada je jasno, na velika vrata, ulazi još jedna mlada, darovita osoba. Zvijezda je rođena na prestižnom internacionalnom festivalu zabavne muzike Bihać 2003, kada je stručni žiri dodijelio nagradu za najboljeg debitanta Zlatku Mandiću, koji je maestralno otpjevao pjesmu BABY. Prva promocija njegovog CD i audio prvenca sa naslovnom pjesmom BABY, prilika je da kažemo riječ više o ovom mladom, šarmantnom i nadasve talentiranom mladiću, koji od festivalskog nastupa ne prestaje plijeniti interesovanje muzičke publike i medija.
   Zlatko je rođen u septembru 1981. godine u Tübingenu, u Njemačkoj. Njegovi roditelji su sa ovih prostora, pa se i Zlatko osjeća Bišćaninom. Zato je i odlučio da svoj prvi muzički projekat, kojeg je inače radio u poznatoj muzičkoj radionici Studio Dado-music, predstavi pred Bišćanima.
   Zlatko završava fakultet u Njemačkoj. Odlično govori engleski i njemački. Informatika mu je hobi, a scenski nastupi životno opredjeljenje. Cijelim svojim bićem vezan je za ples i muziku. Od malena se bavi i jednim i drugim. Na plesnim takmičenjima u Njemačkoj i drugim evropskim zemljama Zlatko Mandić je itekako poznat. Osvojio je brojne šampionske titule i pravi je car plesnjaka. On je momak od uspjeha, što će svakako potvrditi i u narednom periodu na muzičkoj sceni.
   Kada je lani odlučio da se počne profesionalno baviti pjevanjem, Zlatko se raspitao i sa debelim preporukama i punim povjerenjem povjerio je Studiju Dado-music izradu svih muzičkih materijala. 
   Na prvoj promociji, gosti u diskoteci Madona imali su zadovoljstvo da prvi čuju maestralno muzičko ostvarenje nastalo višemjesečnim napornim i profesionalnim radom,a bezrezervna podrška i utisci sa ovog muzičkog druženja svima ostaju u lijepom sjećanju. To Zlatku daje podstrek i potvrdu da je na dobrom putu ka estradnom vrhu.
   Kako su izvođač i autor puno radili na samom odabiru pjesama, logično je da su Zlatku, kako je izjavio, sve pjesme drage, a posebno mu je na srcu "Pjesma majci", s kojom, veli, pokušava da pokaže bar malo ljubavi i zahvalnosti za sve ono što je njegova majka učinila za njega. 
 

<< sa plesnjaka na muzičku estradu

 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER
 

  always exclusive studio 2t