1  

studio za dizajn i webdizajn 2t

home-ulazna

 Miss Universe 2003

Iva Hrkac

Frizure show

Best Model 2002

Miss World 2002

Ivana i Tanja

Miss Universe Istra

Haljina za Miss

Miss ex-Yu Stajerske

Miss ex-Yu Tromedja

Miss ex-Yu Salzburg

Miss ex-Yu Tirol
Sve Miss Slovakia
Miss Billiard 2002
Miss Hrvatska 2002
Miss BiH 2002
TM of the World
Miss Dijaspora BiH u USA
Miss Una BiH 2002
 Miss Europe
STRANICE AKADEMSKOG SLIKARA AHMETA IBUKICA

 

 

Revija svečanih frizura i haljina

 

Premijera za najluđu noć

 Na slici, s lijeva na desno: Mahira ALAGIĆ, vlasnica frizerskog Salona Una, sa svojim suradnicima - frizeri Edina KURIĆ i Denis BEĆIRSPAHIĆ, kozmetičarka Slava MIŠIĆ. Desno je modna dizajnerka Nurzekija LONIĆ

 

 

 

 

 

 


    Bihać, 21.12.2002. - U organizaciji Mahire ALAGIĆ, vlasnice poznatog bihaćkog frizerskog salona "UNA", ovog dana vikenda, u gradu na Uni, krunisan je izuzetnim programom ljepote - revijom svečanih frizura i haljina. Pokazalo se, i ovom prilikom, da u Bihaću žive izuzetno daroviti mladi frizeri, modni dizajneri, da je ovaj grad pun lijepih djevojaka i zgodnih mladića.
   Dvadesetak manekenki i manekena, odreda srednjoškolci i studenti, prikazali su izbor svečanih frizura, prikladnih za novogodišnju noć, ali i iznenađujuće dobre kreacije studentice tekstilnog dizajna Nurzekije Lonić. Dakle, nije riječ o frizurama koje se nose u svijetu glamura, već o svečanim frizurama primjerenim našem ekonomskom trenutku i prilici novogodišnje noći. Ono što je predstavljeno radi se u frizerskom salonu "Una" i preporuka je djevojkama i mladićima za najluđu noć. Zapravo, svima koji smjenu dvije kalnedarske godine žele dočekati u nesvakidašnje novom, svečanom izgledu. Zadržan je trend ukrašavanja frizure cvjetnim motivima, baš kao što te detalje na svečanim haljinama koristi i mlada dizajnerka Nurzekija.
                                                      next

 

  always exclusive studio 2t