studio za dizajn i webdizajn 2t

home-ulazna

 Miss Universe 2003

Miss Iva Hrkac

Miss Earth - Winnie

Miss rukometa

 Miss Universe Hrvatske Ivana Delac

Frizure show

Miss World

Miss Universe Istra

Haljina za Miss

Ivana i Tanja

Miss ex-Yu Stajerske

Miss ex-Yu Tromedja

Miss ex-Yu Salzburg

Miss ex-Yu Tirol
Sve Miss Slovakia
Miss Billiard 2002
Miss Hrvatska 2002
Miss BiH 2002
Miss Earth ´02.
TM of the World
Miss Dijaspora BiH u USA
Miss Una BiH 2002
 Miss Europe
 Miss Slovakia
 

Beauty sa stranica magazina MISS UNA

  

ANITA PEZER je Miss Dijaspore USA 2002 
Interview: 
SRETNA SAM...


 To toplo julsko vece Anita Pezer ce pamtiti jos dugo, dugo... Ova prelijepa djevojka ponijela je titulu i krunu najljepse na upravo zavrsenom takmicenju Miss Dijaspore 2002. Blistavi osmijeh na njenom  licu kada je cula zvanicnu odluku zirija dovoljno je govorio sve ali smo zeljeli da upitamo i Anitu sta ona misli o svemu: 
 "Sretna sam, ali pomalo i iznenadjena. Sve djevojke su bile jednako lijepe i konkurencija je bila veoma jaka. Takmicenje u Harrisburgu (PA) u aprilu mjesecu ove godine i osvajanje titule nailjepse podstaklo me je da se sto bolje spremim za ovo takmicenje. Kada sam ugledala ostale djevojke malo me je uhvatila trema, ali uz dobro raspolozenje koje je vladalo medju svima, toga je nestalo. Titula Miss Dijaspore 2002. mnogo mi znaci ali i upoznavanje i druzenje sa ostalim djevojkama. Provela sam tri divna dana, bogatija sam za mnogo novih poznanstava i iskustava i 

 
 
  smatram da bi to prvenstveno trebao da bude cilj ovakvih manifestacija. Zelim posebno da se zahvalim i istaknem organizatore ovog izbora. Svi oni, na celu sa S. Angijadom, pruzili su nam paznju i brigu tako  da sam imala osjecaj kao da smo mi, djevojke, princeze. Upravo zbog toga nastojacu da se sto bolje pripremim za naredno takmicenje u Sarajevu, krajem oktobra mjeseca. Topao pozdrav svima i jos jednom  hvala!"
  Aniti smo jos jednom cestitali, pozeljeli joj puno uspjeha na predstojecim  studijama kao i na takmicenju u Sarajevu i ostavili je u krugu njenih  roditelja, mladica Drazana i prijatelja da nastavi sa slavljem. Ta  prelijepa ali i veoma inteligentna i skromna djevojka sigurno zasluzuje  ovu titulu i nasu podrsku.
                                                                                                                                      E. Fucijas
 
 

© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

 

  always exclusive studio 2t