studio za dizajn i webdizajn 2t

home-ulazna

Miss Universe 2003

Miss Iva Hrkac

Miss Earth - Winnie

Miss rukometa

 Miss Universe Hrvatske Ivana Delac

 Frizure show

Miss World

Miss Universe Istra

Haljina za Miss

Ivana i Tanja

Miss ex-Yu Stajerske

Miss ex-Yu Tromedja

Miss ex-Yu Salzburg

Miss ex-Yu Tirol
Sve Miss Slovakia
Miss Billiard 2002
Miss Hrvatska 2002
Miss BiH 2002
Miss Earth ´02.
TM of the World
Miss Dijaspora BiH u USA
Miss Una BiH 2002
Miss Europe
Miss Slovakia

Exclusive: Zuzana Cizmarikova
MISS BILLIARD 2002.

 

 

     Bratislava, septembra 2002. -   I bilijarski stol moze ponekad promjeniti svoju namjenu i postati promenada lijepih djevojaka. O tome govori i "historijsko", prvo takmicenje za Miss Biliard 2002, koje odrzano u bratislavskom biliard klubu Lavos.
   Po bilijarskom stolu, jedna za drugom, prosetalo je 10 djevojaka. Njih je za finalnu paradu odabrao medjunarodni ziri medju cak 328 ljepotica koje su se prijavile za takmicenje. Krunu kraljice - Miss biliard, odnijela je 181 centimetar visoka, 27-godisnja manekenka Renata Janecková iz Ceske, koja inace igra bilijar vec sest godina. 
  Finalistkinje izbora, medju kojima je vecina bila iz Slovacke Republike, predstavile su tokom veceri svoje bilijar znanje, a nije nedostajalo ni pokazavinje modnih kreacija, ali i zenske ljepote. 
  Na primjer, ispred zirija prvi put su prosetale u crvenim kostimama, koje su sve ljepotice dobile i na poklon. U medjunarodnom ziriju predsjedavao je poznati slovacki organizator izbora ljepote i clan medjunarodnih zirija Jozef Oklamcák. 
   Ovu manifestaciju, koja ce se sljedece godine odrzati u nekoj drugoj drzavi V-4,  organizirali su Agencija Oklamcak Production, Biliard Sotola (Ceska), P&W BRIDGE (Poľska) i BOKKnet (Madzarska).  
           (exclusive Zuzana Čižmarikova)

 
 

  always exclusive studio 2t