studio za dizajn i webdizajn 2t

home-ulazna

Miss Universe 2003

Miss Iva Hrkac

Miss Earth - Winnie

Miss rukometa

 Miss Universe Hrvatske Ivana Delac

Frizure show

Miss World

Best Model

Miss Universe Istra

Haljina za Miss

Ivana i Tanja

Miss ex-Yu Stajerske

Miss ex-Yu Tromedja

Miss ex-Yu Salzburg

Miss ex-Yu Tirol
Sve Miss Slovakia
Miss Billiard 2002
Miss Hrvatska 2002
Miss BiH 2002
Miss Earth ´02.
TM of the World
Miss Dijaspora BiH u USA
Miss Una BiH 2002
Miss Europe
Miss Slovakia

Beauty sa stranica magazina MISS UNA

  

  Una je Miss Una BiH 2002

  Una Alagić - Miss Una BiH 2002.

     Titula prve Miss Una, koja će od iduće godine biti uključena u jedno od svjetskih natjecanja kao predstavnica BiH, pripala je 16. godišnjoj bihaćkoj gimnazijalki Uni Alagić. Tako se igrom slučaja i odlukom žirija desilo da prva Miss Una postane djevojka sa imenom Una. Mladoj ljepotici krunu na glavu je stavila Jasmina Mahmutović, Miss BiH 2000, inače manekenka agencije ABC models iz Sarajeva. Uz ostale nagrade, Uni je pripao i kolor televizor, kojeg je uručio predstavnik srebrnog sponzora, Rasim Pozderac, kantonalni povjerenik Narodne stranke Radom za boljitak.
 Prva pratilja Miss Una 2002. je Željka Antić (17) iz Banja Luke, koja je samo dva dana ranije na izboru Miss regija Banja Luka za Miss RS, takođe bila prva pratilja. Druga pratilja je Ervina Puškar (16), vicešampionka na  prvenstvu BiH u džudou za kadetkinje do 70 kilograma, koja je samo nekoliko dana ranije položila za smeđi pojas.
 Darija Janjić (18) iz Kostajnice na velikoj priredbi ljepote na obalama rijeke Une, postala je Miss fotogeničnosti, a slatka službenica Sportske kladionice u Bihaću Adelaida Balić (20) ponijela je lentu Miss šarma. Prošlogodišnja prva pratilja Miss USK Ramiza Mujagić (20) od sada je i Miss medija, a gimnazijalka iz Arizone, Bišćanka Una Ćatović nosi u Ameriku titulu Miss Una u dijaspori.    Inače, od 48 kandidatkinja iz gotovo cijele Bosne i Hercegovine i osam iz dijaspore, na kastinzima je za finalni izbor Miss Una odabrano deset djevojaka iz četiri grada. Na stylingu finalistica radile su Jasmina Mahmutović, Miss BiH, Mirela Zolić, modni dizajner i manekenka Studija "2T" i Sunčica Laguza menadžer i stylist banjalučke agencije Primera Look. Voditeljski par Emira Glumac i Enes Ružnić su baš kao i ljepotice pobrali simpatije posjetilaca, a pravo muzičko iznenađenje priredili su zagrebački duet Tina & Nikša i Bišćanka Hana Jušić.
 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER
Optimizirano za rezoluciju 800x600,  MSIE 4.0 ili više
 

  always exclusive studio 2t