studio za dizajn i webdizajn 2t

home-ulazna

Miss Universe 2003

Frizure show

Miss World

Best Model

Miss Universe Istra

Haljina za Miss

Ivana i Tanja

Miss ex-Yu Stajerske

Miss ex-Yu Tromedja

Miss ex-Yu Salzburg

Miss ex-Yu Tirol
Sve Miss Slovakia
Miss Billiard 2002
Miss Hrvatska 2002
Miss BiH 2002
Miss Earth 02.
TM of the World
Miss Dijaspora BiH u USA
Miss Una BiH 2002
 Miss Europe
Miss Slovakia

Exclusive: Zuzana Cizmarikova
Pet MISS SLOVAKIA

 

 

     Bratislava, septembra 2002. - Ne desavaju se bas tako cesto prilike da se na jednom mjestu okupi ili sretne pet kraljica ljepote iz jedne drzave. Sve one imaju puno posla u modelingu, a neke su cesto u toku godine i po nekoliko puta u inostranstvu. 
   Zanimljivi trenutak se dogodio nedavno, kad se pet Miss Slovacke srelo na jednom takmicenju u tenisu. Iako nisu igrale, njihova posjeta obradovala je mnoge muske oci. Mjerkali su ih i pricali koja je od koje ljepsa. U svakom slucaju bilo ih je lijepo vidjeti zajedno.
   Obzirom da se dobro slazu i ljepotice su se rado zajedno slikale. Medju njima su dvije missice Veresove. Zajednicko im je prezime, ali nisu familija. Na fotki nedostaju Janka Horecna Miss 96, koja je cak i nastupila na tenis turniru Holiday Inn cup 2002, a koja je prije slikanja poslom hitno odjurila u Prag, te Michaela Strahlova Miss 2000.
                                                   * * * 
  Na fotki - u drugom redu: Karolina Cicatkova Miss 1998 i Lucia Povraznikova Miss 1997; U prvom redu: Jana Ivanova Miss 2001, Andrea Veresova, Miss 1999, Eva Veresova, Miss 2002.

 
 

  always exclusive studio 2t