1  

studio za dizajn i webdizajn 2t

home-ulazna

Miss Universe 2003

Miss Iva Hrkac

Miss Earth - Winnie

Miss rukometa

 Miss Universe Hrvatske Ivana Delac

Frizure show

Miss World

Miss Universe Istra

Ivana i Tanja

Haljina za Miss

Miss ex-Yu Stajerske

Miss ex-Yu Tromedja

Miss ex-Yu Salzburg

Miss ex-Yu Tirol
Sve Miss Slovakia
Miss Billiard 2002
Miss Hrvatska 2002
Miss BiH 2002
TM of the World
Miss Dijaspora BiH u USA
Miss Una BiH 2002
 Miss Europe
Miss Slovakia

 

 

Uoci velikog spektakla ljepote u Rovinju
Ivana promovira Tanjine kreacije

 

 

 
- Prelijepa djevojka na slici, iza koje se nazire Rovinj, je Ivana Paris, aktuelna Miss Universe Hrvatske. Ova ljepotica promovira kreaciju  Tanje Bolic, poznate modne dizajnerice. Ova nacionalna kreacija naminjenjena je  Miss Universe Hrvatske 2003., koja ce je s jednakim ponosom kao i Ivana, nositi iduce godine (potkraj maja/svibnja) na finalnom svjetskom izboru Miss Universe.
 
  Na gornjoj desnoj slici je Ivana Paris, u vecernjoj haljini, 29. maja 2002. godine u Puerto Ricu, na finalu Izbora Miss Universe 2002.
  A, na slici lijevo su ledja Nacionalne haljine koju je Ivana ove godine nosila u Puerto Ricu - predstavljena je koza (kao najcesca domaca zivotinja u Istri i "zastitni znak Istre"), te iza nje katun (vrsta oble kamene kucice koja se moze naci samo u Istri). Na prednjoj strani nalaze se maslina i grmovi lavande s morem u pozadini. Gornji dio haljine oblikovan je da geografski izgleda kao istarski poluotok.
U donjem dijelu haljina se siri ispod koljena i ima podsuknju od smedjeg tila cija boja simbolizira zemlju, dok mrezasti plavo-zeleni materijal preko podsuknje predstavlja more i sume. Trake od zelenog muslina sa grozdjem na njima predstavljaju istarsku vinovu lozu. Kako Ivana zivi u Pazinu, a modna kreatorica
Tanje Bolic u Rovinju, ova haljina u cijelosti predstavlja Istru i sve boje na haljini boje su istarskog krajolika.

MISS UNIVERSE ISTRA 2003.

  always exclusive studio 2t