studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

Miss Universe 2003

Miss Iva Hrkac

Miss Earth - Winnie

Miss rukometa

 Miss Universe Hrvatske Ivana Delac

Frizure show

Miss World

Miss Universe Istra

Haljina za Miss

Ivana i Tanja

Miss ex-Yu Stajerske

Miss ex-Yu Tromedja

Miss ex-Yu Salzburg

Miss ex-Yu Tirol
Sve Miss Slovakia
Miss Billiard 2002
Miss Hrvatska 2002
Miss BiH 2002
Miss Earth 02.
TM of the World
Miss Dijaspora BiH u USA
Miss Una BiH 2002
Miss Europe
Miss Slovakia

Exclusive: Izbor "Miss Tromedje" u Foralbergu (Austrija)
NAJLJEPSA JE JASNA STEVIC

 

  Foralberg, 15. novembra 2002. -  JASNA STEVIC, djevojka iz Bregenca osvojila je prvo mjesto, dok su pratilje Marijana Kurtusic iz Insbruka i Verica Mijatovic iz Bregenca. Sve tri su se plasirale za finalno takmicenje. Mlada Jasna Stevic (17), pobjednica je tradicionalnog izbora najljepsih djevojaka sa prostora bivse Jugoslavije u pokrajini Foralberg. U konkurenciji od deset djevojaka izmedju petnaest i dvadeset pet godina starosti, ona je dobila najveci broj glasova strucnog zirija kojeg su sacinjavali: Danica Pavlovic, vlasnica prodavnice "Viva Shop" u Feldkirhu, Sanela Djuric, proslogodisnja Miss Tromedje, Snezana Savkovic - vokalni solista, Aleksandar Vulevic, vokalni solista grupe "Mulen ruz" i Bozidar Marijanovic, sportski menadzer iz Beca.Titulu prve pratilje, na izboru Miss eks-Yu Tromedje, manifestacija ljepote koje organizuje Stojan Tomicic, predstavnik kompanije "Wasteels" u Austriji, pripala je dvadesetdvogodisnjoj  Marijani Kurtusic iz Insbruka,  a lentu druge pratilje dobila je dvadesettrogodisnja  Verica Mijatovic iz Bregenca.
Titulu Miss sarma osvojila je osamnaestogodisnja Ivana Paunovic iz Salcburga, a Miss fotogenicnosti sedamnaestogodisnja Senada Agic iz Hoenemsa.
   Nagradjene djevojke izborile su takodje, pravo ucesca u finalnom takmicenju izbora "Mis eks-Yu Austrije 2003." koje ce biti odrzano u aprilu, u poznatoj diskoteci "Nachtwerk" u Becu. Pored nagradjenih djevojaka koje su ucestvovale u petak u diskoteci "Villa" u Lustenau evo imena i ostalih takmicarki: Andjelka Markovic (15) iz Lustenaua, Anela Omerovic (20)  i Sanela Bursac (15) iz Dornbirna, Amela Krunesic (15) iz Lustenau i Jovanka Jezdimirovic (19) iz Bregenca. Program je vodio poznati menadzer Drasko Lazarevica iz Beca.

   U zabavnom dijelu programa ucestvovao je orkestar "Mulen ruz" iz Lustenaua i DJ Daki iz Dornbirna. Missica Jasna Stevic dobila je od turisticke agencije "Falkon Tours" iz Beca sedmodnevno ljetovanje u Crnoj Gori, a od vlasnika diskoteke "Villa" Radomira Vujica - zlatni dukat.

   Sljedece kvalifikaciono takmicenje bice odrzano 29. novembra u pokrajini Stajerska,  u Gracu u poznatoj diskoteci "Cocktail &  Dance".                                                                                                                     S.T.

 
   

  always exclusive studio 2t