1  

studio za dizajn i webdizajn 2t

home-ulazna

 

Miss Universe 2003

Miss Iva Hrkac

Miss Earth - Winnie

Miss rukometa

 Miss Universe Hrvatske Ivana Delac

Frizure show

Miss World

Best Model

Miss Universe Istra

Ivana i Tanja

Haljina za Miss

Miss ex-Yu Stajerske

Miss ex-Yu Tromedja

Miss ex-Yu Salzburg

Miss ex-Yu Tirol
Sve Miss Slovakia
Miss Billiard 2002
Miss Hrvatska 2002
Miss BiH 2002
Miss Earth ´02.
TM of the World
Miss Dijaspora BiH u USA
Miss Una BiH 2002
 Miss Europe
Miss Slovakia

 

 

Ruskinja
Svetlana Koroleva

MISS EUROPA 2002.

 

 * Kruna vrijedna čak milion dolara, često je novoj najljepšoj Europljanki klizila s glave, pa ju je ljepotica morala stalno popravljati, a ujedno se smješkati u objektive tv-kamera i foto-reportera.

 

 
   Beirut, 28/29. 12.2002. -  Do ranih jutarnjih sati 29. decembra, na glamuroznoj priredbi ljepote u Beirutu defilovalo je 35 natjecateljki, a prema informaciji voditelja, 160 tv-kuća direktno je prenosilo izbor Miss Europa 2002. Vrhunac večeri je nastupio kada je Francuskinja Elodie Gossuin, do tog trenutka aktuelna Miss Europe, predala krunu svojoj nasljednici 19-godišnjoj Ruskinji Svetlani Korolevoj. Kruna vrijedna čak milion dolara, često je novoj najljepšoj Europljanki klizila s glave, pa ju je ljepotica morala stalno popravljati, a ujedno se smješkati u objektive tv-kamera i foto-reportera.
     Organizatori su bili široke ruke, pa su proglasili još šest missica. Tako je odmah do Svetlane, druga bila Njemica Natascha Börger, koja se ove godine, kao Miss Njemačke, pojavila na nekoliko prestižnih svjetskih natjecanja, a u Aaacehen-u je osvojila i titulu Miss Top Model of the World 2002. Treća je Miss Turske Esra Eron, (kojoj je dodijeljena još i titula Miss Elegance), zatim Miss Nizozemske Kim Kötter i Miss Rumunjske Adina Dumitru.
      Glasovima foto-reportera koji su danima pratili pripreme djevojaka za završnu priredbu,  Miss Španije Gemma Ruiz postala je Miss Photogenic, a glasovima samih natjecateljki, titulu Miss Prijateljstva (Miss Personality) osvojila je Austrijanka Nicole Kern.
      Predstavnice Hrvatske Ivana Černok, Bosne i Hercegovine Branka Cvijanović i Jugoslavije Olga Božanić, nažalost nisu ni ušle u drugi krug među 15 polufinalistkinja.

  always exclusive studio 2t