studio za dizajn i webdizajn 2t - studiomissuna@yahoo.com 

 

home-ulazna

Bijenale minijature

LK SAVA 2003.

Nusret Merdanić

 Ostrožac 2003.

Milica-Mitsuko

Romansa

Alija Arnautovic

Esdaun na Uni

Operacija u cetvrtoj dimenziji

Reinkarnacija

Piercing: da ili ne?
Tetoviranje: da ili ne?
Profesija novinar: ZUZANA
ADRIANO CARBONI
GIUSEPPE CARUZO
Spolne bolesti

menu-ulazna

 

Džudašice iz Bihaća su bez premca   Cure sa trenerima Arifom Libićem i Fikretom Bečićem - Fićom

      NAJJAČE CURE U DRŽAVI
  Bihać, 16.09.2003. - Džudo klub «Una» Bihać poznat je po ženskoj ekipi koja je jedna od najboljih u BiH, a sasvim je sigurno najbolja ženska ekipa u Bihaću i Unsko-sanskom kantonu.
  U ovom trenutku Džudo klub «Una» u ženskoj ekipi ima najvise majstora džudo sporta u Bosni i Hercegovini, pa su ako je suditi po crnim pojasevima one tim najjačih žena u državi.
  Najveci majstorski stepen ima Jasna Halilagić 3DAN, dok su Lejla Halkić, Suzana Dizdarević i Sabina Omerčić 2DAN, a Irma Skopljak, Aida Mizić i Arijana Begić su nosioci 1DAN.
  Osim Jasne Halilagic koja je trener i rukovodilac Džudo škole «Jaca 83» i koja se bavi ovim sportom od 1983, sve djevojke su pocele trenirati 1997. godine.
  -Ženska ekipa Džudo kluba u kojem su i ove djevojke potakle, do sada je osvojila preko 300 medalja među kojima su i četiri balkanske, preko 30 titula prvaka BiH i više od 60 nagrada sportskih saveza Bihaća, USK-a , Džudo saveza BiH te Sportskog saveza BiH, - s razlogom svoje miljenice hvali trener Fikret Bečić-Fićo.
 
   
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t