studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

NOVA IZDANJA

home-ulazna

Miss International 2003.

Miss Maja Uzarevic

Miss Hrvatske 2003.

Miss Turizma BiH 2003.

Miss BiH 2003.

Miss Universe 2003

Miss Slavonije i Baranje 2003.

Zvijezde za humanost

Miss Iva Hrkac

Miss Earth - Winnie

Miss rukometa

 Miss Universe Hrvatske Ivana Delac

Frizure show

Miss World

Best Model

Miss Universe Istra

Haljina za Miss

Ivana i Tanja

Miss ex-Yu Stajerske

Miss ex-Yu Tromedja

Miss ex-Yu Salzburg

Miss ex-Yu Tirol
Sve Miss Slovakia
Miss Billiard 2002
Miss Hrvatska 2002
Miss BiH 2002
Miss Earth ´02.
TM of the World
Miss Dijaspora BiH u USA
Miss Una BiH 2002
Miss Europe
Miss Slovakia

Poznati tandem Aleksandra Kokotović-Bojan Zečević 
 
postali novinski izdavači

MAGAZIN ZA CIJELU PORODICU

     London/Sarajevo, marta 2004.- Sudeći po izgledu i sadržaju prvog broja mjesečnog magazina IEVE, koji je ugledao svjetlo dana, 1.marta 2004. godine, na promociji u Sarajevu, poznati tandem Aleksandra Kokotović-Bojan Zečević, napraviće dobar posao i u oblasti novinskog izdavaštva. To je logičan nastavak dugogodišnjeg uspješnog bavljenja beauty-programima i models poslovima.
   Dakle, od 1. marta ubuduće, svakog prvog u mjesecu, na kioscima ćete moći pronaći novi broj, nadati se, vašeg budućeg omiljenog štiva. 
   Evo, pred vama je naslovnica prvog broja. Inače, magazin IEVE ( nosi naziv po londonskoj models egenciji tandema Kokotović-Zečević) i sastoji se iz tri tematska bloka. U prvom, koji je namijenjen muškarcima, obrađuju se teme koje su aktuelne i zanimljive upravo ovoj čitalačkoj populaciji. Drugi dio je namijenjen ženama, a treći tinejdžerima. Svaki dio ima svoju naslovnu stranu, od debljeg papira, kao i prva naslovnica. Magazin se je u visokom štamparskom kvalitetu i djeluje izuzetno luksuzno. Bavi se kulturno-informativnim temama, modom, filmom, muzikom, vinima, cigarama, hranom, poznatim licnostima, dijetama, aktuelnostima iz BiH i svijeta,...
   Ovih dana postavićemo neke stranice i na naš sajt, a uz odobrenje Aleksandre Kokotović. A vi ne zaboravite, svaki novi broj je u prodaji svakog prvog u mjesecu.
 
     

always exclusive studio 2t