studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

Miss Universe 2003

Miss Iva Hrkac

Miss Earth - Winnie

Miss rukometa

 Miss Universe Hrvatske Ivana Delac

Frizure show

Miss World

Best Model

Miss Universe Istra

Haljina za Miss

Ivana i Tanja

Miss ex-Yu Stajerske

Miss ex-Yu Tromedja

Miss ex-Yu Salzburg

Miss ex-Yu Tirol
Sve Miss Slovakia
Miss Billiard 2002
Miss Hrvatska 2002
Miss BiH 2002
Miss Earth ´02.
TM of the World
Miss Dijaspora BiH u USA
Miss Una BiH 2002
Miss Europe
Miss Slovakia

Miss Turizma BiH za Miss Miss Tourism International 2003.
Daniella najljepša-
   Milena putuje u Maleziju

   Sarajevo, 13.09.2003. -  Sarajevski Dom Armije, s vana osvijetljen bakljama, bio je mjesto istinske glamur predstave, izbora najljepše djevojke Bosne i Hercegovine, koja će svoju zemlju predstavljati na prestižnom finalnom beauty-spektaklu u Kuala Lumpuru, Malezija, od 15. decembra do 2. januara. Naime cijelo to vrijeme, u dalekoj Maleziji održaće se brojne priredbe ljepote, a tačno u ponoć na smjeni dvije godine izabraće se nova Miss Tourism International 2003. 
   Naša svjetski poznata manekenka, Aleksandra Kokotović, koja je vlasnica renomirane modna agencija IEVE MODELS Ltd. u Londonu, pobrinula se za licencu i organizovala, dakle, prvi izbor Miss Turizma BiH. 
  Kako rekosmo, Sarajevo je doživjelo jednu vrhunsku priredbu ljepote, a pobjedu, titulu Miss i krunu (naravno i brojne darove, zasluženo je odnijela Daniella Mijatović iz Ilijaša. Prva pratilja je Milena Jarić iz Gradiške, druga pratilja i ujedno Miss Šarma  Žanet Beneš iz Banja Luke. Treća pratilja je Alma Mahmutović iz Sarajeva,a četvrta Ljiljana Savović iz Trebinja.
  Miss Elegancije je Azra Čeljo iz Gračanice, a Miss Prijateljstva Vernesa Džubur iz Sarajeva.
  Obzirom da novoizabrana Miss BiH Turizma Internacional 2003 ima 15 godina, u Maleziju će kao predstavnica BiH putovati njena prva pratilja Milena Jarić. Daniella će cijelu godinu dana biti Nacionalna ljepotica i nositi svoju krunu, a Milena će nam donijeti nadamo se novu krunu iz Kuala Lumpura.
  - Tokom cijele godine modna agencija IEVE MODELS će promovisati svih TOP 5 djevojaka.
Uskoro ću početi raditi na predivnom i jako glamuroznom projektu koeg ću organizovati u Banja Luci. Banja Luka zasluzuje jedan takav projekat.Ovo prvi put, ekskluzivno za Magazin Miss Una izjavljujem javnosti! - kaže lijepa Aleksandra Kokotović.
                                                                                                          više / more>>

 
   
 

always exclusive studio 2t