studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

Miss Universe 2003

Miss Iva Hrkac

Miss Earth - Winnie

Miss rukometa

 Miss Universe Hrvatske Ivana Delac

Frizure show

Miss World

Best Model

Miss Universe Istra

Haljina za Miss

Ivana i Tanja

Miss ex-Yu Stajerske

Miss ex-Yu Tromedja

Miss ex-Yu Salzburg

Miss ex-Yu Tirol
Sve Miss Slovakia
Miss Billiard 2002
Miss Hrvatska 2002
Miss BiH 2002
Miss Earth ´02.
TM of the World
Miss Dijaspora BiH u USA
Miss Una BiH 2002
Miss Europe
Miss Slovakia

Miss Turizma BiH za Miss Miss Tourism International 2003.
Daniella najljepša-
   Milena putuje u Maleziju (2)

   ZANIMLJIVOSTI:
Crveni tepih i baklje:  - Na ulazu ispred Doma Armije u Sarajevu, u kojem je održan Izbor Miss BiH za Miss Turizma Internacional 2003. bio je prostavljen bogati crveni tepih oko koga su gorjele baklje. 
 
ZAVNICE: - Zaista spektakularno osjećanje doživjele su sve zvanicemeđu kojima je bilo više od deset ambasadora sa suprugama, konzula, ministara, eminentnih umjetnika BiH, Slovenije, Hrvatske, Francuske, Srbije i Amerike.
 
SCENA: :- Sama scena je bila famozna i vrlo glamurozna, sto su svi prisutni potvrdili.
  Prije početka manifestacije za goste je bio priredjen koktel party.
 
ŽIRI:  - Žiri se sastojao od uglednih i velikih ljudi: poznati Hollywood-ski producent filmova Terminator, Rambo, Niske strasti,... gospodin Karlo Kazar, zatim eminentni fotograf Stefan Lupino, popularni slikari Afan Ramić i Širaz Muftić, poznata modna kreatorka visoke mode Gordana Zučić, njegova ekselencija ambasador Velike Britanije Ian Cliff (što je veliko iznenadjenje za sve, jer se nikada ni jedan ambasador nije pojavio u žiriju nekog izbora za miss), direktor modne agencije Bojan Zečević, Miss Slovenije Skin Star Term Katja Cuderman,...
  SVE MISSICE:
- Pobjedu je zasluženo je odnijela Daniella Mijatović iz Ilijaša. Prva pratilja je Milena Jarić iz Gradiške, druga pratilja i ujedno Miss Šarma  Žanet Beneš iz Banja Luke. Treća pratilja je Alma Mahmutović iz Sarajeva,a četvrta Ljiljana Savović iz Trebinja.
  Miss Elegancije je Azra Čeljo iz Gračanice, a Miss Prijateljstva Vernesa Džubur iz Sarajeva.
  Milena putuje: - Obzirom da novoizabrana Miss BiH Turizma Internacional 2003 ima 15 godina, u Maleziju će kao predstavnica BiH putovati njena prva pratilja Milena Jarić. Daniella će cijelu godinu dana biti Nacionalna ljepotica i nositi svoju krunu, a Milena će nam donijeti nadamo se novu krunu iz Kuala Lumpura.
  Aleksandra, ekskluzivno:  - Tokom cijele godine modna agencija IEVE MODELS će promovisati svih TOP 5 djevojaka. Uskoro ću početi raditi na predivnom i jako glamuroznom projektu koeg ću organizovati u Banja Luci. Banja Luka zasluzuje jedan takav projekat.Ovo prvi put, ekskluzivno za Magazin Miss Una izjavljujem javnosti! - kaže lijepa Aleksandra Kokotović.
  Čestitke i priče: - Kada se izbor zavrsio mnogi ambasadori i ministri, kao i gradonacelnik Sarajeva su prišli organizatorima cijele manifestacije Aleksandri Kokotović i Bojanu Zečeviću da im čestitaju na fantasticno uradjenom poslu. Svi su rekli da je to bila najglamuroznija manifestacija ovoga tipa do sada napravljena u BiH. Sarajevo danima priča samo o ovom izboru.
  Kao u Hollywoodu: -  Naslovi u svim sarajevskim novinama glase: HOLIVUDSKA NOĆ U SARAJEVU, zatim  EVROPA JE STIGLA U SARAJEVO, GLAMUROZNA NOĆ U SARAJEVU...
  Djevojke iz snova: -  Imali smo sjajan tim djevojaka. Sve su bile nesvakidašnje lijepe, veoma obrazovane i prijateljskog ponašanja. Sve su se družile i medjusobno podržavale, i što je najveća nagrada organizatorima - sve su presretne konačnim ishodom izbora - reče nam uzbuđena Aleksandra Kokotović. - Zaista smo željeli pružiti državi jednu divnu manifestaciju na visokom nivou. Zato nije bilo ulaznica u slobodnoj prodaji, a izboru su prisustvovale samo VIP zvanice, odnosno BiH jet set.
  Sve na TV: Prenos je bio na televiziji OBN, a gledaoce, kako smo obaviješteni, očekuju još tri reprize.
                                       << povratak     /     Finalistice, kao u snu >>

 
   
 

always exclusive studio 2t